Laat uw tattoo zetten bij Inkedup Ongena in Berlare nabij Aalst, Dendermonde, Zele en Lokeren.

ONE-OF-A-KIND TATTOOS

Subtiel beginnen of groots met een volledige sleeve: tattooshop Inkedup Ongena in Berlare bij Aalst, Dendermonde, Zele en Lokeren maakt er werk van. Wij plaatsen uw portret tattoo, realistisch werk, sleeve, mandala, traditional tattoo, dotwork, black & grey tattoo of coverup volgens de regels van de kunst.

TALENT VOOR TATTOOS

Bij Inkedup Ongena prikken enkel ervaren tattoo-artiesten in uw huid. Zij plaatsen de mooiste tatoeages en coveren alle stijlen. Geen idee voor welke tattoo te gaan? Wij helpen u bij het kiezen en ontwerpen van uw gedroomde tattoo. Zo vertalen we die dromen in een tattoo met een ziel en voor het leven.

VERZORGING VAN TATTOOS

Wij zorgen ervoor dat u naar huis keert met een tattoo waar u van houdt. Een goede nazorg is echter ook een must voor het eindresultaat van een levenslange tattoo. Een tatoeage kunt u het best vergelijken met een schaafwonde en die moet dus gelijkaardig behandeld worden.

VOLG DEZE INSTRUCTIES VOOR DE NAZORG VAN UW TATTOO:

Na het zetten van de tattoo wordt deze afgedekt met folie. 1 uur na plaatsing mag deze verwijderd worden, nadien moet u de tattoo voorzichtig wassen met een milde zeep (pH-neutraal) of water en daarna droogdeppen. Niet wrijven!

Daarna insmeren met een ontsmettende, wondhelende zalf die bij ons te verkrijgen is.
Bijvoorbeeld: Tattoogoo, Carl and Johan of Bepanthol (te verkrijgen bij de apotheek).

Tijdens de eerste twee weken: drie tot vier keer per dag de tattoo met een dun laagje zalf insmeren. De eerste dagen ook terug wassen zoals hierboven beschreven (pH-neutrale zeep) indien nodig alvorens in te smeren.

Zodra er korstvorming is: niet wassen, zodat je deze niet verwijdert. Geen dikke laag zalf smeren waarin de tattoo kan 'weken'.

De eerste twee tot drie dagen kan u tattoo inkt afgeven. Dit is normaal, ook zal de huid rood en warm aanvoelen. Vervellen en/of jeuk is heel normaal.

Vermijd de eerste maand: zonnebank, sauna, zwembad, direct contact met de zon
Als er zich na drie dagen overdreven veel roodheid of branderigheid voordoet of de tatoeage ontsteekt, raadpleeg ons dan zo snel mogelijk of uw huisarts.

Voor meer info kan u ons altijd telefonisch of via Messenger op onze facebookpagina contacteren.

INKREDIBLE TATTOO PORTFOLIO

Bewonder ons artwork met een collectie van levensechte portretten hieronder. Like onze facebookpagina om geen enkel werk te missen. Meer weten over onze werken of werkwijze? Contacteer ons gerust via Messenger!

1/1